Canal2

Last hour
13:10
O femeie însărcinată şi copiii ei, zece la număr, s-au intoxicat cu gaz în locuinţa lor din regiunea Rovno din Ucraina. Cu toţii au au fost duşi de urgenţă la spital. Cel mai mic dintre copii are 11 luni, iar cel mai mare – 14 ani. Starea mamei şi a trei dintre micuţi este gravă. […] Post-ul MAMĂ ŞI ZECE COPII, INTOXICAŢI apare prima dată în CANAL 2.
Last 2 hours
13:00
Guvernul Chicu face campanie electorală pentru preşedintele Igor Dodon, iar acţiunile Executivului sunt îndreptate împotriva cetăţenilor. Asta a declarat astăzi liderul PAS, Maia Sandu, care, alături de colegii ei de partid, a analizat activitatea Executivului, la o sută de zile de la învestire. Vitalie Dragancea, consilierul prim-ministrului, a respins acuzaţiile Maiei Sandu. ”Acţiunile guvernului lui […] Post-ul MAIA SANDU: GUVERNUL CHICU, AL SCUMPIRILOR apare prima dată în CANAL 2.
12:50
Vântul puternic de ieri a făcut ravagii în întreaga ţară. Acesta a lăsat zeci de case fără acoperiş, a rupt mai multe linii de înaltă tensiune şi a doborât la pământ o mulţime de copaci. Fără acoperiş a rămas şi clădirea Consiliului raional Căuşeni, dar şi grădiniţa din satul Ursoaia, din același raion. Vântul puternic […] Post-ul VÂNTUL A TRECUT, AU RĂMAS PAGUBELE apare prima dată în CANAL 2.
Yesterday
12:20
Şase italieni au fost răpuşi de virusul Covid-19. Toate victimele sunt în etate, iar majoritatea s-a molipsit în spital. Coronavirusul se extinde cu repeziciune în peninsulă. De ieri, până astăti, numărul de îmbolnăviri a crescut cu 100 şi a ajuns la peste 220 de cazuri. Autoritățile italiene au luat măsuri fără precedent, însă nu pot […] Post-ul CORONAVIRUSUL FACE TOT MAI MULTE VICTIME ÎN ITALIA apare prima dată în CANAL 2.
12:20
Alertă de Cod Galben la nivel naţional, privind răspândirea noului tip de coronavirus în Europa. Decizia a fost luată de autorităţile din ţara noastră, în cadrul unei şedinţe extraordinare a Guvernului. Ministerul Sănătăţii de la Chişinău afirmă că niciun moldovean nu a contractat virusul. Între timp, responsabilii afirmă că situaţia epidemiologică este sub control. ” […] Post-ul COD GALBEN DE RĂSPÂNDIRE A CORONAVIRUSULUI apare prima dată în CANAL 2.
12:20
Securitate sporită la Aeroportul Internațional Chișinău, în urma răspândirii virusului COVID-19, în Europa. Toți pasagerii care revin de peste hotare sunt supuși unui control, ce presupune trecerea prin două termoscanere de măsurare a temperaturii corpului. La Aeroportul Internațional Chișinău a fost instalat un termoscaner, cu ajutorul căruia polițiștii de frontieră pot verifica, în holul aerogării, […] Post-ul SECURITATE SPORITĂ LA AEROPORTUL CHIŞINĂU apare prima dată în CANAL 2.
More than 2 days ago
13:50
Exodul din Partidul Democrat continuă. Întreaga organizație teritorială a formaţiunii din Rezina a părăsit formaţiunea și a declarat că susține grupul parlamentar „PRO MOLDOVA”, condus de Andrian Candu. Este vorba despre mai mulţi membri, printre care primari şi consilieri locali. Anunţul a fost făcut, pe facebook, de secretarul grupului, deputatul Sergiu Sîrbu. El a postat […] Post-ul EXODUL DIN PDM CONTINUĂ apare prima dată în CANAL 2.
13:50
Şeful Inspectoratului General al Poliţiei, Vadim Cojocaru, neagă acuzaţiile predecesorului său, Alexandru Pînzari, care, într-un interviu pentru Canal 2, a spus că poliţia moldovenească nu mai este independentă. Cojocaru respinge şi acuzaţiile precum că la cârma principalelor subdiviziuni ale poliţiei au fost promovate persoane neprofesioniste, dar precizează că acestea urmează să fie evaluate. „Poliţia este […] Post-ul REACŢII LA ACUZAŢIILE FOSTULUI ŞEF AL IGP apare prima dată în CANAL 2.
13:40
Primarul Capitalei a ieşit astăzi la raport, ce-i drept în faţa presei. Ion Ceban şi-a prezentat darea de seamă pentru cele 100 de zile de când se află la cârma municipalităţii. El s-a lăudat că în această perioadă, Chişinăul a devenit mai curat şi au fost reparate drumurile şi trotuarele. Se pare însă că nu […] Post-ul RAPORT CU LAUDE, LA PRIMĂRIE apare prima dată în CANAL 2.
13:20
În luna dragostei, postul nostru de televiziune readuce pe micile ecrane celebrul serial turcesc „Dragoste infinită”. Producţia cinematografică va fi difuzată de luni, 24 februarie şi deapănă povestea de iubire dintre doi tineri, care trebuie să depăşească mai multe obstacole. Serialul „Dragoste infinită” sau „Kara Sevda” îi are ca protagonişti pe cunoscuţii actori turci, Neslihan […] Post-ul „DRAGOSTE INFINITĂ”, LA CANAL 2 apare prima dată în CANAL 2.
13:20
La Taraclia, a fost deschisă prima farmacie socială din localitate şi a treia din ţară. Toate medicamentele vor putea fi achiziţionate fără adaos comercial, aşa că oamenii le vor putea cumpăra cu aproximativ 20 la sută mai ieftin decât în alte farmacii. Locuitorii din Taraclia s-au arătat încântaţi că la farmacia socială vor putea găsi […] Post-ul FARMACIE SOCIALĂ LA TARACLIA apare prima dată în CANAL 2.
21 February 2020
12:50
Liderul PPDA, Andrei Năstase, îi cere procurorului general să pornească o anchetă împotriva președintelui Igor Dodon. Acesta îl acuză pe șeful statului de imixtiune în justiție și de faptul că ar dicta ce dosare politice trebuie deschise. Sesizarea are la bază declarațiile fostului șef al Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, care a spus că Dodon i-ar […] Post-ul NĂSTASE CERE ANCHETAREA LUI DODON apare prima dată în CANAL 2.
12:50
Haos în regiunea Poltava din Ucraina, unde urmează să fie plasaţi în carantină cetăţenii aduşi din oraşul chinez Wuhan. Zeci de localnici au blocat accesul autocarelor care transportau 45 de ucraineni şi 27 de cetăţeni străini. Locuitorii se tem că oamenii sunt contaminaţi cu noul tip de coronavirus şi că vor răspândi boala. Pentru a […] Post-ul NU-ŞI PRIMESC CONCETĂŢENII ACASĂ, DE TEAMA CORONAVIRUSULUI apare prima dată în CANAL 2.
20 February 2020
12:30
La doi ani de la aprobarea legii, care împuterniceşte Întreprinderea de stat Servicii Pază a MAI să evacueze maşinile parcate neregulamentar, instituţia nu a soluţionat încă niciun caz, din lipsă de bani. Astfel, IGP vrea să modifice regulamentul, ca serviciile de acest gen să fie oferite de companiile private.Documentul urmează să fie prezentat pentru aprobare […] Post-ul FĂRĂ MAŞINI ABANDONATE PE MARGINEA DRUMULUI apare prima dată în CANAL 2.
12:20
Un nou accident, la intersecţia străzilor Alba Iulia cu Onisifor Ghibu, unde, acum aproape jumătate de an, un Porshe a intrat într-un troleibuz. De această dată, un TIR s-a ciocnit violent cu un camion, care transporta beton. Autobetoniera a fost grav avariată. Acest lucru poate fi observat din imaginile făcute de un martor ocular. Potrivit […] Post-ul INTERSECŢIE CU GHINION apare prima dată în CANAL 2.
19 February 2020
14:30
Sistemul medical din Moldova duce o lipsă acută de asistenți medicali. În prezent, numai pe site-ul Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă găsim 135 de locuri vacante pentru acestă funcție. Totuși, se pare că statistica nu prea corespunde realităţii. Şi asta pentru că doar în două instituții medicale din Capitală nu ajung aproape 150 […] Post-ul SE CAUTĂ ASISTENȚI MEDICALI apare prima dată în CANAL 2.
14:30
Radarele, dar şi camerele de supraveghere video din trafic ar fi ilegale, iar amenzile venite şoferilor, reprezintă o escrocherie. Asta susţine juristul Anatolii Dovgani, potrivit căruia dispozitivele respective sunt prevăzute doar pentru supravegherea traficului rutier, nu şi pentru identificarea vitezei de circulaţie a automobilelor. Responsabilii IGP dau asigurări că utilajele din gestiunea MAI au toate […] Post-ul CAMERE ŞI RADARE ILEGALE? apare prima dată în CANAL 2.
18 February 2020
12:10
O întâlnire secretă a avut loc, în această seară, între un grup de deputaţi democraţi şi socialişti, la Parlament. La şedinţă au mai participat preşedintele Igor Dodon, liderul informal al socialiştilor şi premierul Ion Chicu. Presa nu a fost anunţată despre această întrevedere. Primul care a vorbit despre întâlnire este Igor Dodon, care a expediat […] Post-ul CINA CEA DE TAINĂ apare prima dată în CANAL 2.
12:00
Riscă să rămână fără salarii şi fără loc de muncă. Peste 60 de vânzători, care închiriază spaţii comerciale în faţa Autogării Centrale din Capitală susţin că sunt intimidaţi şi presați de administraţie, care ar dori să demoleze magazinele, pentru a folosi terenul în alt scop. Vânzătorii au închiriat spaţiile de la un agent economic, care […] Post-ul MODERNIZĂRI CU SCANDAL LA AUTOGARĂ apare prima dată în CANAL 2.
12:00
Valuri de susținere pentru interpreta basarabeană Irina Rimes, care a ajuns în centrul unui scandal mediatic după ce a fost numită ambasadorul Zilei Brâncuși. Artiști, jurnaliști, politicieni și filosofi au sărit în apărarea cântăreței, blamată de opinia publică de la București pentru că a primit acest titlu. Printre ei este şi filosoful Mihai Şora. Mihai […] Post-ul SUSŢINERE PENTRU IRINA RIMES apare prima dată în CANAL 2.
11:50
Declaraţii contradictorii în cazul bisericii aflate în construcţie pe teritoriul Grădiniţei nr. 150 din Chişinău. În timp ce şeful interimar al Direcţiei Educaţie al Primăriei Capitalei afirmă că procurorii au iniţiat un dosar penal în acest caz, cei de la Procuratura Chişinău spun că nu este adevărat şi nici măcar n-au fost sesizaţi. Se întâmplă, […] Post-ul SCANDAL FĂRĂ CAPĂT apare prima dată în CANAL 2.
17 February 2020
12:50
Zeci de oameni vând, pe traseul Chişinău-Orhei, buchete de ghiocei, pe care îi rup, ilegal, din Codru. Acest lucru se întâmplă an de an, odată ce apar primii „vestitori ai primăverii”. Ecologiştii spun că dacă autorităţile nu vor înăspri legislaţia, în curând, ghioceii ar putea rămâne doar o amintire. Imaginile au fost surpinse în aproprierea […] Post-ul CODRII, CU TOT MAI PUŢINI GHIOCEI apare prima dată în CANAL 2.
12:30
Avocatul Poporului, Mihail Cotorobai, condamnă intenția Guvernului de a opri procedura, prin care puşcăriaşii ţinuţi în condiţii precare pot cere să fie eliberaţi înainte de termen. El reaminteşte că acest mecanism a fost instituit ca urmare a numeroaselor condamnări ale Republicii Moldova la Curtea Europeană pentru Drepturile Omului, prin care statul a fost obligat să […] Post-ul INTENŢIE CRITICATĂ DE JURIŞTI apare prima dată în CANAL 2.
14 February 2020
15:10
Coronavirusul a fost confirmat la un cetăţean român care se afla pe nava de croazieră Diamond Princess, din apele teritoriale japoneze. Potrivit Ministerului de Externe de la Bucureşti, românul a fost transferat într-un spital din regiune pentru a primi îngrijiri medicale. În total, pe vas se aflau 17 cetăţeni români. ”În afara orașului Wuhan și […] Post-ul PRIMUL ROMÂN CONTAMINAT apare prima dată în CANAL 2.
15:00
Ne aşteaptă o nouă amânare pentru trecerea la televiziunea digitală. O spune chiar ministrul Economiei, Anatolie Usatîi, care susţine că procesul va fi finalizat în luna mai, şi nu la întâi martie, cum promitea anterior. Motivul invocat de data aceasta este că încă nu au fost cumpărate convertoarele promise familiilor nevoiaşe, ce permit recepţionarea semnalului […] Post-ul TRECEREA LA TELEVIZIUNEA DIGITALĂ, LA SFÂNTUL AŞTEAPTĂ apare prima dată în CANAL 2.
13 February 2020
15:40
120 de familii din raioanele Criuleni și Dubăsari, care au copii cu nevoi speciale, vor beneficia de serviciile mai multor specialişti din cadrul singurului centru multifuncţional dinafara Chişinăului. În cadrul instituţiei, care va activa la Criuleni, vor acorda asistenţă, gratuit, o întreagă echipă de specialişti – un kinetoterapeut, un pediatru, un neurolog, un psiholog şi […] Post-ul CENTRU DE REABILITARE PENTRU COPII apare prima dată în CANAL 2.
15:20
Situaţie alarmantă în Capitală. Oraşul se sufocă din cauza numărului mare de maşini care, ulterior, duc la crearea ambuteiajelor infernale, în special, în centrul Chişinăului. Chiar şi aşa, parcările special amenajate promise de ani buni de autorităţi rămân doar pe hârtie. Iar problema se va agrava şi mai mult în următorii cinci ani, dacă municipalitatea […] Post-ul CHIŞINĂUL, SUFOCAT DE MAŞINI apare prima dată în CANAL 2.
15:20
Un șofer din Cahul, în vârstă de 40 de ani, a fost prins beat criță la volan, în timp ce conducea chiar pe trotuar. Culmea, acesta nu avea nici permis de conducere, pentru că i-a fost ridicat, anterior, pentru o ispravă similară. Incidentul a avut loc noaptea trecută. Conducătorul a fost escortat la Inspectoratul de […] Post-ul A CONFUNDAT TROTUARUL CU CAROSABILUL apare prima dată în CANAL 2.
15:10
Preşedintele Igor Dodon şi actuala guvernare vor să înceapă un nou război în Moldova. Este reacţia deputaţilor din primul Parlament la declaraţia scandaloasă, de acum o săptămână, a ministrului de Externe, potrivit căruia, în 1992, armata rusă a oprit vărsările de sânge la Nistru. Membrii asociaţiei „Parlamentul 90” cer, la fel ca şi combatanţii, demisia […] Post-ul CIOCOI, TAXAT DE FOŞTI DEPUTAŢI apare prima dată în CANAL 2.
15:00
După Vlad Bileţchi, şi deputatul Partidului Acţiune şi Solidaritate, Lilian Carp, cere Guvernului României retragerea cetăţeniei române pentru Svetlana Krasnoselski, soția liderului separatist de la Tiraspol. Lilian Carp a expediat astăzi, la Bucureşti, o petiţie în care le cere autorităţilor de peste Prut să-i retragă cetăţenia română Svetlanei Krasnoselski, soţia liderului separatist de la Tiraspol. […] Post-ul CARP CERE RETRAGEREA CETĂŢENIEI „ROMÂNCEI” KRASNOSELSKI apare prima dată în CANAL 2.
More news
©2004—2020 News.yam.md. All news stories belong to mentioned sources. Please contact the source for any queries you may have regarding the content it provides.Terms of Use.